Oana Moraru 28 aprilie 2018

29365868_1259945074139329_3511617758594859008_oCum își găsesc copiii drumul?

Cum se construiesc motivațiile adevărate, nevoia de a afla și bucuria de a face lucruri importante în viață?

Cum observ, aflu și onorez particularitățile copilului meu? Cum evaluez cine e copilul meu și încotro se îndreaptă el? Ce pot face eu, ca părinte, și ce pot face profesorii pentru devenirea lui?

Cum suplinesc acasă ce nu reușește școala? Ca profesor, cum sprijin o generație de copii, uneori, insuficient susținută de familie?

Oana Moraru vă invită la o întâlnire bazată pe întrebările voastre, pe intervențiile voastre directe și spontane, pornind de la convingerile sau conflictele sufletești pe care le avem ca profesori sau părinți în fața noilor generații de copii! Experientele și prezența voastră în fața celorlalți, alături de Oana Moraru vor transforma întâlnirea în energie adevărată și inspirație imediată!

Oana vine cu toată experiența de peste 20 de ani în școală, ca mamă, ca dascăl, ca director și formator- cu intuiția și cunoașterea deopotrivă a sute de studii și cercetări despre psihologia copilului și managementul învățării autentice. Și mai ales cu șansa de a fi văzut câteva generații de copii crescând sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeași, în continuă transformare.
Ce îl face pe unul sa reușească?
Ce îl face pe altul să renunțe?
Când se întoarce cheia autodeterminării?
Care experiență sau care dascăl, ce acțiune, ce cuvânt poate hotărî destinul copilului meu?

Vă așteptăm la Timișoara să ne cunoaștem – profesori și părinți – ca parteneri și martori în creșterea copiilor noștri!

Prețul unui bilet este 120 lei.
Pentru grupurile de minim 10 persoane prețul este 100 lei.
Pachet special: 4 părinți susțin un dascăl. Cu acest pachet special, cadrele didactice au posibilitatea de a participa gratuit, dacă 4 părinți plătesc biletul de participare.

Pentru a vă rezerva un loc în sală vă rugăm să completați formularul https://goo.gl/forms/8kkQBk1tVOJSMEj72.
Înscrierea este completă după efectuarea plății.

Pentru că Oana s-a gândit la un eveniment care să pornească de la întrebările dvs., vă rugăm să trimiteți prin formularul de înscriere, 2 întrebări care vă frământă sau vă pun în dificultate în relația dvs. directă cu copilul sau școala (formulări scurte, de maxim 2-3 rânduri fiecare, pentru că sigur vom avea ocazia să elaborăm și în funcție de interesul sălii sau de categoriile de probleme pe care le ridică și ceilalți părinți).

Locurile sunt limitate!

Pentru detalii și nelămuriri puteți să trimiteți mail la voceaparintilor@gmail.com
sau
să sunați direct la organizatorul local – grădinița Arta în Nori- Lăcrămioara Stremțan, tel 0773 743 953, lacramioara.stremtan@yahoo.com