Grădi Arta în Nori…un tablou semnat de voi!

Ce este Arta în Nori? Cred că mult mai aproape de adevăr este cine este Arta în Nori… pentru că fiecare copil este Arta în Nori, pentru că voi ați făcut să existe Grădi Arta în Nori. Arta în Nori este un tablou pictat în culorile copilăriei de către noi și voi laolaltă. Sunt bucuroasă că acest tablou s-a conturat așa de frumos iar culorile folosite sunt MINUNATE :)!

Alături de oameni frumoși, părinți și pedagogi dedicați și pasionați, care au vrut altceva pentru copiii lor, un altceva firesc și perfect normal, un altceva care îi permite copilului să se dezvolte frumos, s-a născut Grădi Arta în Nori. Din dragoste și respect pentru copii!

arta in nori gradinita timisoaraArta în Nori este un loc în care copiii noștri (ai mei și a lui Cătă), Ana si Daniel merg …la Grădi. DA, credem și suntem siguri că aici ei au parte de toată dragostea și experiența unor oameni minunați.

Este foarte important faptul că un copil trebuie să fie copil și să experimenteze activități specifice vârstei precum joaca și bucuria prin metode distractive și amuzante. Asta facem noi: vorbim iubireză și învățăm prin intermediul artei, muzicii, a jocurilor de rol, a jocului și experimentului, îi încurajăm pe copii să se exprime, să pună întrebări dar și să găsească singur răspunsuri.

Nu pretindem că facem lucrurile perfect, dar în fiecare zi împreună cu copiii descoperim și explorăm lucruri noi, abordări noi. Cred cu tărie în faptul că dezvoltarea creativității de la vârste mici este esențială pentru o dezvoltare armonioasă, pe termen lung, a copilului.

Mă bucur că Arta în Nori nu este doar o căsuță în care facem diverse activități ci a devenit și o frumoasă comunitate de părinți și copii.

Vă așteptăm cu mult drag să ne cunoaștem și să colorăm împreună tabloul Arta în Nori!

Bucurie!

Laura Petru, coordonator Arta în Nori
Telefon: 0721 603 287